Humana-Jogurt Grize me vanilje

Humana-Jogurt Grize me vanilje

Compare

Share this product

Humana-Jogurt Grize me vanilje: Variante shumë te kërkuar me grizë të shijshme, me shije vanilje si dhe me shumë qumësht të shëndetshëm që mahnit jo vetëm të vegjëlit por edhe të rriturit. Pa shtesa të substancave konservuese dhe pa ngjyrues.

Paketimi: 4x100g