Humana Ha-1

Humana Ha-1: HA 1 nga Humana është ushqim fillestar hipoalergen për fëmijët me rrezik të shtuar të alergjisë dhe është ideal për zëvendësimin e qumështit të nënës ose si ushqim i vetëm me bazë qumështi nëse fëmija nuk ushqehet me gji.

Paketimi: 500g