Humana elektrolit-Koper

Humana elektrolit-Koper: Është një përzierje e mineraleve e cila ndihmon në kompensimin e shpejtë të mineraleve dhe lëngjeve të humbura nga sëmundja e diarresë . Mund të përdorët për foshnjat mbas muajit 12, fëmijët e vegjel ose nga të rriturit. Duhet të konsumohohet në 6- 12 orët e para mbas shfaqjes së simptomave.

Paketimi: 6.25g