Humana AR

Humana AR: Është ushqim për fëmijë në formë paksa të trashë (jo shumë i hollë) i cili me fuqinë e vet vepruese ndihmon në parandalimin e pështyrjes së shpeshtë dhe gromësimit tek fëmijët, por që gjithashtu furnizon fëmijën tuaj me të gjitha kaloritë e rëndësishme.

Paketimi: 400g