HESPIDIN

HESPIDIN: Horse chestnut ka një efekt të dobishëm në trajtimin e hemorroideve. Hespidina përmban diosmin, hesperidin dhe horse chestnut. Horse chestnut shërben për të mbajtur shëndetin e venave dhe të kapilarëve, në këtë mënyrë ndikon pozitivisht në qarkullimin e gjakut. Gjithashtu ka një efekt të mirë në strukturat vaskulare në zonën përreth anusit-Hemorroide.

Diosmin 450mg, Hesperidin 50mg, Horse Chestnut

Paketimi: Kuti x 30 tableta