HESPIDIN GEL

HESPIDIN GEL

Compare
Categories: ,

Share this product

HESPIDIN GEL: Është e përdorshme në trajtë xheli dhe ka një efekt shumë të mirë në lëkuren rreth anusit në hemorroide. Ai ndihmon të reduktojë dhimbjen e shkaktuar prej hemorroideve, ka një aromë të këndshme dhe përthithet plotësisht nga lëkura.

Aqua, Propylene Glycol, PEG-40, TEA

Paketimi: Tubet 75ml