GJUNJEZA TE NDERLIKUARA

GJUNJEZA TE NDERLIKUARA: Mbajtese me mentesha per stabilizimin e gjurit,per demtimin e ligamenteve, artropi serioze, pas kirurgjive dhe trau- mave, proces reabilitus.

Paketimi: Cope