GAS BIMBI GOCCE

GAS BIMBI GOCCE

Compare

Share this product

GAS BIMBI GOCCE: Preparat me baze ekstratesh vegjetale dhe vajra esenciale. Qe ne muajt e pare te lindjes deri ne moshen 12 vjec, favorizon ne qetesimin e femijes per nje mirefunksionim ne aparatin tretes si kolit, fryrje, tretje e ngadalte apo jo e mire e ushqimit, etj. Doza: 6-10 pika gjate dites ose do te ishte mire pasi te kete ngrene vaktin (vecanerisht te mbremjes), merren ne luge drejteperdrejte ose te tretura ne shume pak uje ose lengje te tjera te preferuar nga femija si: kamomil, caj, leng fruti, etj).

Paketimi: Flakon 30ml