FERVIN

FERVIN

Compare

Share this product

FERVIN: Favorizon absorbimin e hekurit. Një medikament natyral i aftë për të lehtësuar më shumë përthithjen dhe shfrytëzimin e hekurit dhe të ndërhyj në format difuze të anemisë. I dobishëm në bllokimin e mëlçisë, në gonorrea, në sideremi dhe në proçeset inflamatore testikulare. Përdorimi: 3-5 pika, 2 herë në ditë.

Paketimi: Flakon 10ml