FAMILY LATEX 1, 2, 3

FAMILY LATEX 1, 2, 3: Qetësuesit sigurojnë relaksin e bebit dhe gjithashtu i suportojnë nofullën në mënyrë të shëndetshme për t’u zhvilluar në mënyrën e duhur. Material latex i përshtatshëm për preferencat e fëmijës duke ju përshtatur.
Size 1: 0-6 muaj; Size 2: 5-18 muaj; Size 3 16-32 muaj