EYE ZONE GOLDEN CREAM & MASK

EYE ZONE GOLDEN CREAM & MASK: Pjesëzat e imëta të arit i japin më tepër shkëlqim zonës së syve, redukton linjat e mimikës dhe suporton lëkurën sensitive në zonën e syve.

Paketimi: Krem 15ml