EYE ZONE GOLDEN BALM

EYE ZONE GOLDEN BALM: Pjesëzat e imëta të arit i japin më tepër shkëlqim zonës së syve, redukton linjat e mimikës dhe siguron hidratim afatgjatë në këtë zonë.

Paketimi: Krem 15ml