EUDIGEST PANCIA PIATTA

EUDIGEST PANCIA PIATTA

Compare
Category:

Share this product

EUDIGEST PANCIA PIATTA: Përmban enzima aktive, finok, bimë melisa për të ndihmuar sistemin tretës, redukton ndjesinë e fryrjes dhe antispazmodik. Përdorimi: Merrni 1-2 tableta në ditë.

Paketimi: 30 tableta