ERBEROS

ERBEROS

Compare

Share this product

ERBEROS: Favorizon funksionimin normal të prostatës. Kundërshton lodhjen fizike dhe mendore. Veprim stimulues, tonifikues dhe energjizant. Veprim afrodiziak. Përdorimi: 2-4 tableta në ditë.

Paketimi: Flakon x 30 tableta