EQUITOX

EQUITOX: Hidraton skalpin, parandalon degjenerimin e qelizave epiteliale në procesin e fiksimit të dobët dhe eleminimin e panevojshëm. Balancon dhe normalizon çdo proces të rënies së flokëve.

Paketimi: 10 ampula