EPULOR

EPULOR: Integrator Alimentar për mbingarkesën metabolike të mëlçisë me përmbajtje kalcof, si dhe për funksion depurativ për organizmin. Përdorimi: 2 flakon në ditë (mëngjes & darkë) para buke, të pihet me shumë ujë.

Paketimi: 10 flakon 15ml