DUOLYS SOLAIRE SPF 50+

DUOLYS SOLAIRE SPF 50+

Compare

Share this product

DUOLYS SOLAIRE SPF 50+: Krem anti-rrudhe me mbrojtje te larte ndaj diellit dhe rrezeve UVB+UVA, per lekura delikate dhe intolerante ndaj diellit.

Paketimi: Tubet 50ml