DIALEVEL

DIALEVEL

Compare
Categories: ,

Share this product

DIALEVEL: Për mbajtjen e një niveli normal dhe të shëndetshëm të sheqerit në gjak. Dialevel përmban tre substanca, Acid Alfa Lipoic, Kanellë dhe Krom.

Acid Alfa Lipoic 200mg ; Cinnamon 55,6 mg ; Chromium 60 mg

Paketimi: Kuti x 30 tableta