DERMAPLAST WATER RESISTENT 19;25x72mm

DERMAPLAST WATER RESISTENT 19;25x72mm: Këto ankerplaste jo vetëm që rezistojnë ndaj ujit, por nuk i ngjiten plagës. Janë të përshkrueshme nga ajri dhe kanë ngjitës hipoalergjenik për të siguruar mbrojtje të përshtatshme të plagëve.

Paketimi: Kuti 12-19x72mm / 8-25x72mm