DERMAPLAST Universal 19;25x 72mm

DERMAPLAST Universal 19;25x 72mm: Dermaplas hipoalergjenik, është bërë nga fletë polietileni dhe është e përshtatshme për të trajtuar plagët. Është e qëndrueshme ndaj ujit, ndaj papastërtive dhe shumë elastike. Është e testuar dermatologjikisht e përshtatshme për lëkurë të ndjeshme dhe lehtësishtë e lëvizshme.

Paketimi: Kuti 12-19x72mm / 8-25x72mm