DERMAPLAST TRANSPARENT 25;30;40-60 mm

DERMAPLAST TRANSPARENT 25;30;40-60 mm: Ankerplast transparent nga Hartmann, hipoalergjenik. Është një absorbues i mirë dhe nuk i ngjitet plagës. Ngjitësi miqësor me lëkurën e bën atë të qëndrojë shumë mirë në lëkurë dhe gjithashtu të jetë i ajrosur. Kur aplikoni, i kushtoni vëmëndje që lëkura të jetë e thatë dhe e pastër.

Paketimi: Kuti x 20