DERMAPLAST PROTECT 19X72mm

DERMAPLAST PROTECT 19X72mm: Është bërë nga materal mbrojtës, fleksibël, që siguron mbrojte për plagët në vende të ekspozuara. Është i qëndrueshëm ndaj ujit, i papërshkrueshëm nga pluhuri dhe i përshkueshëm nga ajri duke e bërë atë shumë të përshtatshëm për përdorim çdo ditë.

Paketimi: Kuti x 20