DERMAPLAST Kids

DERMAPLAST Kids: Ankerplast për fëmijë nga Paul Hartmann për trajtimin e plagëve të vogla. Argëtim me dizajn të shenjave të kafshëve, të bëra me fletë polietileni të qëndrueshme, rezistente ndaj ujit dhe papastërtisë.

Paketimi: Kuti 10-16x57mm / 10-19x72mm