DERMAPLAST ELASTIC 50; 45; 20; 38x76mm

DERMAPLAST ELASTIC 50; 45; 20; 38x76mm: Për trjajtimin e dëmtimeve të lehta, me ngjitës miqësor ndaj lëkurës. Absorbues dhe nuk i ngjitet plagës, transpirues.

Paketimi: Kuti x 16