DERMAPLAST Corn plaster

DERMAPLAST Corn plaster: Lehtësim i presionit dhe heqja e dhimbjes. Hidrokoloidi zbut sipërfaqen kalloze, vendoset në kallo për disa ditë. Paketim individual për mbrojtje. Ky produkt nuk përmban acid salicylic.

Paketimi: Kuti x 7