DERMAPLAST CLASSIC 6x10cm

DERMAPLAST CLASSIC 6x10cm: Është një ankerplast hipoalergjenik që është ideal për trajtimin e lëndimeve të lehta. Është gjithashtu i qëndrueshëm ndaj ujit, i testuar dermatologjikisht dhe gjithashtu i përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme.Përvec kësaj, ajo është e pajisur me një ngjitës miqësor me lëkurën dhe mund të hiqet shumë lehtë.

Paketimi: Kuti x 10