DERMAPLAST Aqua

DERMAPLAST Aqua: Mburoja e plagëve nga uji dhe lagështia. Absolutisht e papërshkrueshme nga uji dhe miqësore me lëkurën, transparente dhe transpiruese, jo e ngjitëshme.

Paketimi: Kuti x 20