DEPIWHITE WHITENING BODY MILK

DEPIWHITE WHITENING BODY MILK: I pasur me agjentë hidratues dhe përbërës aktivë me origjinë bimore. I jep lëkurës, ndriçim, hidratim dhe pamje uniforme.

Paketimi: Tubet 200ml