DEPIWHITE SPF 20

DEPIWHITE DAY SPF 20

Krem dite kundër njollave kafe të lëkurës.

Ky produkt i kujdesit kombinon veprimin depigmentues (heq njollat e lëkurës) me veprimin mbrojtës ndaj rrezeve të diellit.

Ky krem dite zbardhues, është ideal për lëkuren me shenja kafe të lokalizuara të lëkurës ose të shtrira në sipërfaqe më të mëdha të saj, siç janë kloasmat (shenja të përkohshme në lëkurë që krijohen nga ndryshime hormonale) ose shenjat e mëlçisë.

DEPIWHITE DAY SPF20 kombinon 4 substanca aktive depigmentuese, të cilat ndihmojnë në zhdukjen e njollave kafe dhe në njëtrajtësimin e ngjyrës së lëkurës. Falë kombinimit të filtrave organik dhe mineral, DEPIWHITE DAY ofron mbrojtje efektive UVA/UVB.

Ai zbut dhe ngadalëson shfaqjen e njollave kafe, ndërkohë që ofron nga dita në ditë mbrojtje optimale ndaj rrezeve të diellit.

  • Ditë pas dite mbrojtje ndaj rrezeve të diellit, duke zbutur kështu shenjat e errëta të lëkurës
  • Vepron në të gjitha stadet e melanogjenezes
  • Mund të shërbej si një bazë për make-up (in)

Mënyra e përdorimit: Aplikoheni DEPIWHITE DAY SPF 20, në mëngjes dhe në mbrëmje në fytyrë, dekolte dhe duar, për 2-6 muaj.

 

MANUFACTURER ACM
SKU2 No
QUANTITY 40 ml