DEEP HYDRATION ROSE FACE CREAM

DEEP HYDRATION ROSE FACE CREAM: Krem dite qetësues dhe hidratues. Krem hidratues dhe zbutës. Uji termal + Polar Rose + Fig Water + Aloe Vera 71% e përbërësve me origjinë natyrore.

Paketimi: 50ml