CORAPE ORTOPEDIKE

CORAPE ORTOPEDIKE: Corape per varice,produkte mikrofiber,te hapura tek gishtat, gjenden ne dy lloje: ngjyre bezhe dhe e zeze.

Paketimi: Pale