COMPLEJO VITAMINICO B-GROUP

COMPLEJO VITAMINICO B-GROUP: Kompleks vitaminike dhe ushqyes për flokët e thatë, shumë të thatë ose të trajtuar kimikisht (bojë, ngjyra, etj.).

Paketimi: Flakon 500ml