COLLAGENAT NO-AGE DRINK

COLLAGENAT NO-AGE DRINK

Compare

Share this product

COLLAGENAT NO-AGE DRINK: Integrator Alimentar për një përmirësim të aspektit global të fytyrës duke reduktuar shënjat e moshës. Me bazë kolagjeni, elastina, vitamina C dhe ekstrakte bimore. Përdorimi: 1 flakon në ditë.

Paketimi: 10 flakon 25ml