CHAMPU PROTEINAS PH 5.5

CHAMPU PROTEINAS PH 5.5: Normalizon, rregullon dhe balancon skalpin dhe flokët. Ushqen dhe rigjallëron flokët në tërësi. Përmban proteina të fuqishme që depërtojnë në flokë, duke e ushqyer në thellësi. Është e pasur me proteina të hidrolizuara të cilat veprojnë duke u dhënë dendësi dhe bukuri flokëve.

Paketimi: Flakon 400ml