CHAMPU MENTOL G

CHAMPU MENTOL G: Stimulues dhe vazodilatator i rrjedhës periferike së gjakut . Rifreskues dhe me efekt deodorant. Parandalon oksidimin e yndyrës. Një shampo shumë relaksuese, rifreskuese, aromatizuese dhe antiseptike.

Paketimi: Flakon 400ml