CHAMPU LIPOACID

CHAMPU LIPOACID: Rregullon dhe kontrollon sekrecionet yndyrore, duke zvogëluar shpërndarjen e yndyrës nëpër flokë. Largon zbokthin e yndyrshëm. Mban një balancë të shëndetshme midis lëkurës dhe gjëndrave yndyrore. Antiseptike. Parandalon ngjitjen e fijeve të flokut me njëra-tjetrën dhe ndotjen e shpejtë të tyre.

Paketimi: Flakon 400ml