CHAMPU K-9

CHAMPU K-9 400ml: Eleminon në mënyrë efektive të gjitha tipet e zbokthit seborroik. Falë përbërjes së tij, mbron lëkurën nga çdo rritje mikrobike dhe bakteriale. Është qetësues dhe relaksues. Pastron skalpin, duke penguar riprodhimin e florës patogjene. Parandalon të gjitha llojet e kruajtjeve të skalpit.

Paketimi: Flakon 400ml