CHAMPU HIDRATANTE

CHAMPU HIDRATANTE: Hidraton thellësisht lëkurën. Mbrojtje ndaj përbërësve të dëmshëm nga produktet jo të përshtatshme të përdorura ose nga faktorët mjedisorë. Hidraton, zbut, mbron dhe trajton lëkurën dhe flokët. Falë kapacitetit të lartë hidratues, mund të përdoret edhe për larjen e trupit.

Paketimi: Flakon 400ml