CHAMPU DERMOPEL

CHAMPU DERMOPEL: I përdorshëm për shumë qëllime. Ndalon deskuamimin dhe zbokthin e shkaktuar nga thatësia dhe dehidratimi i skalpit, rivendos butësinë dhe elasticitetin e lëkurës dhe rindërton balancën normale të tyre. Përbërja e tij ndihmon në forcimin e sistemit mbrojtës të skalpit.

Paketimi: Flakon 400ml