CARDIOVIS PRESSIONE

CARDIOVIS PRESSIONE

Compare

Share this product

CARDIOVIS PRESSIONE: Përmbajtje Eidrozole, gjethe ulliri, biancaspina dhe vitamin B3 për rregullimin e presionit të gjakut. Përdorimi: 2 kapsula në ditë (mëngjes dhe darkë) për 25 ditë dhe të përsëritet cikli vazhdimisht.

Paketimi: 30 kapsula