BUONERBE REGOLA FORTE

BUONERBE REGOLA FORTE

Compare
Category:

Share this product

BUONERBE REGOLA FORTE: Është i dobishëm në rast të parregullsive dhe kapsllëkut të zgjatur. Ajo siguron veprim të shpejtë, duke mos i irrituar muret e zorrëve. Përdorimi: 1 ose 2 tableta në ditë, preferohet të merren para gjumit.

Paketimi: 30 tableta