BIO SPIRULINA

BIO SPIRULINA

Compare

Share this product

BIO SPIRULINA: Përdoret në rastet e lodhjes të aktiviteti fizik dhe ka funksion edhe tonifikues. Spirulina përmban 17 aminoacide, të gjithë grupin e vit. B vit. K, hekur, magnez dhe kalium. Përdoimi: 2-4 tableta në ditë, para ushqimit me pak ujë.

Paketimi: 150 tableta