BARNIZ COSMETICO GLAZE

BARNIZ COSMETICO GLAZE: Llak kozmetik rindërton molekulën e flokëve. Rigjeneron keratinën duke ruajtur elementet ushqyes dhe hidratimin. Trajton flokët ne vazhdimësi. Nuk ka nevoje për shpëlarje.

Paketimi: Flakon 150ml