ARTHROSTOP RAPID

ARTHROSTOP RAPID

Compare
Categories: ,

Share this product

ARTHROSTOP RAPID: Përfaqëson një përgatitje unike për mbrojtjen dhe rigjenerimin e kyçeve. Kombinimi unik i substancave të testuara klinikisht – glukozaminë, kondroitinë dhe Boswellin® (ekstrakt i regjistruar nga lëvorja e trungut të Boswellia searrata) është i dobishëm në të gjitha kyçet (kyçet e gjurit, ato të ijeve, të krahëve dhe të shpinës).

Glucosamine Sulfate 2KCL 1600 mg, Chondroitine Sulphate, Boscedrin 150 mg, Manganese 4.5 mg, Vit. C 30 mg

Paketimi: Kuti x 60 tableta