ARNICA 90 PLUS

ARNICA 90 PLUS

Compare

Share this product

ARNICA 90 PLUS: Krem me bazë arnika për përdorim në rastin e edemave, hematomave, dhimbje muskulare, dhimbje artikulare dhe pickime insektesh.
Përdorimi: Lyerje 2-3 herë në ditë në vendet e nevojshme. Masazhoheni për një përthithje maksimale.

Paketimi: 75ml