Aquaruboril 100ml & Ruboril SPF 50+ 40ml

Aquaruboril 100ml & Ruboril SPF 50+ 40ml

Compare

Share this product

Aquaruboril 100ml & Ruboril SPF 50+ 40ml: Krem dielli me faktor 50+ me ngjyrë për fytyrën dhe ujë mishelar, pastrues për makeup-in dhe papastërtitë e lëkurës.

Paketimi: 100ml / 40 ml