APIX FLUFAST URTO

APIX FLUFAST URTO: Me përmbajtje propolis për shqetësimet invernale sidomos në periudhën e dimrit për një hidratim, qetësim dhe antiinflamator të fytit dhe gojës. Përdorimi: Të rriturit: 4 tableta në ditë, midis vakteve, me pak ujë ose lëng tjetër.Fëmijët dhe adoleshentët: 1 deri në 2 tableta në ditë.

Paketimi: 12 tableta