APIX FLUFAST RESPIRO BALSAMICO

APIX FLUFAST RESPIRO BALSAMICO

Compare

Share this product

APIX FLUFAST RESPIRO BALSAMICO: Me përmbajtje propolis për shqetësimet invernale sidomos në periudhën e dimrit për një hidratim, qetësim dhe antiinflamator të fytit dhe gojës. Perdorimi: 1 deri në 3 bustina në ditë të tretur në ujë (mundësisht të nxehtë)

Paketimi: 9 bustina