APIX FLUFAST RESPIRO ARNICA

APIX FLUFAST RESPIRO ARNICA: Me përmbajtje propolis për shqetësimet invernale sidomos në periudhën e dimrit për një hidratim, qetësim dhe antiinflamator të fytit dhe gojës. 1 deri në 3 bustina në ditë të tretur në ujë (mundësisht të nxehtë)

Paketimi: 9 bustina