APIX FLUFAST DIFESE+

APIX FLUFAST DIFESE+

Compare

Share this product

APIX FLUFAST DIFESE+: Me përmbajtje propolis për shqetësimet invernale sidomos në periudhën e dimrit për një hidratim, qetësim dhe antiinflamator të fytit dhe gojës. Perdorimi 1-2 tableta në ditë.

Paketimi: 20 tableta